dijous, 3 de març de 2011

Març marçot

Si alguna cosa té de bo el primer assaig del març és retrobar la gent, fer-la petar i després si te he visto no me acuerdo i a l'abril ja m'hi tornaré a passar. Però mira, aquest any amb la conya de la Candela ni això, que lo xerrat, xerrat estava i als quatre pardillos que havien començat amb gana de castells se l'havien deixat i ben deixada a Valls.

[Nota: Sembla que hi ha algú que amb el tema de la Candela m'acusa de faltar el respecte a no sé qui-què exactament. Dies fa, que no dormo! Sabeu què? Al programa de les decennals del 2021 apunteu-hi 6.846 en lloc dels 6.847 (!!!) d'aquest any, que servidor ja no tindrà edat per anar pels puestos ]

És a dir, que poca chicha per començar, que més que picar pedra, sembla que anàvem del rotllo del ball de les pedretes... I és que: a qui se li acut muntar un assaig el dia de l'Espanyol-Mallorca? És motiu de sesse! I és clar, va passar el que havia de passar, quatre i el cabo. Collons, que és que no hi havia ni en Mia Castellví, ja està tot dit!

Però bé, amb els que som farem, i vam poder acabar l'assaig amb aquell punt d'esperança, aquella brillantor als ulls, aquelles papallones a la panxa i la seguretat que, tot i que lluny, amb il·lusió i treball, molt de treball, descarregar el cinc de set pot estar, algun dia, al nostre abast!

4 comentaris:

sofy grass ha dit...

Check out more vidalista-10 centurion laboratories At Online.

nataligrass ha dit...

buy sildigra 100mg at online with dicount

rose mary ha dit...

let know yourself about silagra price in india

Jame Smith ha dit...

Vidalista 20mg is popularly known for its effectiveness in treating Erectile Dysfunction (ED) and impotence which does not allow you to get a hard erection. It contains an active ingredient called Tadalafil, making it a PDE5 inhibitor drug.
Buy Vidalista 20mg online from MensMedy
We provide fastest shipping across world
Buy Vidalista 20mg Online