dimarts, 4 d’agost del 2009

Feu del silenci paraules

Ja tornem a ser aquí (sí, jo sóc un dels desgraciadets que ja s'ha polit les vacances), amb la boca encara rasposa d'unes nits de Santes que cada cop se'm foten més llargues. Però a diferència d'alguns altres, jo no estic encara per decidir amb quin regust final em quedo de la nostra actuació castellera: que si agredolç, que si un punt amarg... que si llets en vinagre, aneu a cagar! Si al mes de maig (si aquell de 4 de 7 a-5 de 7-4 de 8) ens proposen una actuació com la que vam fer, pixem colònia.

Que vam haver de renunciar al 4 de 9? Vaaaaaaaaaaaaaale. Que ens vam menjar el pilar de set i algú va pillar catxo? D'acooooooord. Però vam clavar un 3 de 9, amb una mà de canvis, ens vam currar un altre 4 de 8 amb l'agulla i vam fer servir la torre de 8 per assegurar el tanto, i això amb lo que ens ha constat aquest any. [A propòsit, si sou algun d'aquests torracollons perfeccionistes us hi aneu posant vosaltres mateixos els "amb folre" pertinents].

Tot va anar perfecte, doncs? No! En un petit poblet de la Gàlia, algú va pillar un micro:

I en general ahir va ser una diada rara, moltes llenyes, molts intents...un speaker horrorós.....
lila és el color que porto

Seguíem aguantant estoicament la tortura a la que ens sotmetia la “speaker” de torn que semblava manllevada d’una final de “grand slam” de tennis.
Més que castells...

De fet ahir si no hi hagué shagut una megafona plasta , molesta embafadora que es va de dicar a tocar els bolets demanant silenci a cada moment...
castellscomentaris (lapinya.cat)

I que per megafonia demanin gent per fer el 3d9f dels verds, quan les altres dues colles havien intentat el mateix castell i no s'havia demanat gent... I a sobre la persona que parlava era de Capgrossos...
gracienc (lapinya.cat)

Els comentaris a peu de plaça tampoc tenien desperdici, però la memòria justeja i no seria capaç de reproduir-ne cap de forma exacta. És que en general a Mataró mai se li ha acabat de trobar el puntillo a això de la megafonia, i si no que li preguntin als veïns de la platja.

Com que no està bé rajar i no aportar millores, proporcionaré la meva dosi de crítica constructiva per aquest petit poblet de bàrbars del nord: pel 4 de 9 una mica de poció màgica i per fer pinya als verds una guarnició de romans, que almenys aquests porten casco. Pel tema de la megafonia, crec que n'hi haurà prou amb que abans de començar la diada algú emmanilli i amordassi a l'Asseguratòrix de torn.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cigaló, aquest cop fluixet. Pareix que t'han sentant prou be les vacances, però el post, fluixet

d_liante ha dit...

A mi m'encanten les teves crítiques, i des de l'anonimat són millors!!
Sempre donen aquell punt d'intriga de: qui serà? i per tu molt millor, si no ho fessis des de l'anonimat ho hauries de deixar del que rebries a la colla!!
Però el que et dic, m'agraden les crítiques, crítiques amb aquell pel d'entramaliat, però que després de tot, són constructives. No es donen noms de ningú per no faltar, el que trobo correctíssim, i qui millor que algú de la colla per a dir el que segurament algú més que no pas tu pensa.


Per cert.. em sembla que t'e enganxat.. diria que se qui ets..

Potser m'equivoco, o potser no....

Anònim ha dit...

Hola, segueixo de tant en tant les teves crítiques i dir que ens podriem haber estalviat perfectament el pilar de 7. Em sembla que has respectat poc la gent que s'ha fet mal, sobretot a la canalla.