dilluns, 4 de maig del 2009

El local ideal

Imagino que deu ser la mandra que aquesta temporada tenen totes les colles que també se m'encomana a l'hora d'escriure al blog, i això fa que se'm vagin acumulant temes pendents i clar, parlar ara del primer aniversari del local, la veritat, no queda molt de candent actualitat que diguem.

Bé, la qüestió és que fa quatre dies estàvem celebrant els primers dotze mesos de vida (més aviat vidilla) del nostre local. Tot sigui dit, amb bastant menys trempera que la inauguració de fa un any, però amb el puntillo d'estrenar el trencadís de l'Albert Celades, àlies Nogueras, i el rocòdrom dels despilotats. Una veritable llàstima que no es desvestissin per l'ocasió.

Els que no van faltar al final de tan 'fastuosa' celebració van ser la Banda dels Rèmores, posant un digne colofó amb una petita performance titolada 'Arrasa lo que puedas'.

Això sí: el que no ha canviat des de l'any passat ha sigut aquest comernos-las-pollas en cada conversa sobre el local. Sí, és una passada i ja el voldrien molts, però cal ser humils igual com ho som amb els castells i pensar que de camí de millora n'hi ha molt.

Ara sortirà el típic pamplines demanat un jacuzzi, oi? Parlo en serio, un local ideal, per exemple, tindria mecanitzat el sistema de baixada i pujada de la xarxa. Tindria, parlant de xarxes, una xarxa preparada per poder assajar la torre. Tindria una porta corredera que permetés obrir totalment el cub d'assaig al pati. Paranoiant una mica, podria tenir un terra hidràulic que permetés simular la inclinació de la propera plaça on haguessim d'actuar, i fins i tot un projector de façanes virtuals al quatre cantons de l'espai d'assaig, per a que en Xevi Castellví s'aclarís d'una punyetera vegada on collons està Santa Anna. I segurament molts detallets més.

Segurament serà una burrada i igual ja li ha agafat un cobriment al Toru, però mira, també tenia a la llista de coses pendents que el local tingués un bar de veritat i mira, ja el tenim, amb aquell olor de frigitelis, aquell desordre ordenat darrera la barra i aquell santíssim dos a sis, eufòria i comunió, que ha de fer pujar la nòmina d'enxanetes per la temporada 2015.

4 comentaris:

Jordi F ha dit...

Doncs si, jaja, quasi que me dona un cobriment en llegir el post. Obviament sabs que moltes coses de les que dius es varen pensar, però al final sempre resulta que "..poderoso caballero es Don Dinero..." i s' ha arribat segurament més lluny del que es podia. Poc a poc anem incorporant millores i així seguirem.

En fi, quan vulguis en parlem.
Jordi Fornells, Toru

lgp ha dit...

Jo hi afegeixo posar esgraons com déu mana

Unknown ha dit...

Mare meva quanta raó tens. Pel que fa a idees, crec que lo del terra calefactable i amb pendent regulable sona d-allo mes atractiu.
Si tenim quartos per plantar arbres de 50 milions de peles a les rotondes tb en deurem tenir per posar un parell de cilindres al terra, no?
Bé, si mai voleu enviar un enxaneta a la lluna, aviseu!

PIT I AMUNT!!!

lluísma ha dit...

ja que hi som, no estaria de més demanar pel pati un porta-ulleres com el que hi ha dins del cub (això no són gaires calers, eh Toru?).

per cert, a la llista d'estrenes del dia de la inauguració t'has deixat el graffiti de l'entrada del local.