dijous, 17 de juny del 2010

Capgrossos 2020

No em pregunteu com, però navegant per internet he trobat un número del Tirant lo Blau del 2020, que pel que sembla igual és la data del proper número, visto lo visto. Així per sobre, destaquen algunes notícies:

  • S'inicia la temporada amb la diada de l'aniversari del local i, com a acte central, s'inaugura el nou pany del vestuari dels homes. El president fa un emotiu discurs sobre la importància d'aquesta fita i anuncia novetats sucoses pel proper any, com l'adquisició d'una escombra. Talla la cinta Esperanza Aguirre, nova presidenta de Caixa Laietana.
  • Es consolida en el món casteller la forma capgrossa de manar un castell, amb un equip format pel cap de colla, l'Enric Canal i tots els caps de colla anteriors. En Martí Esquerra excusa la seva absència.
  • La tècnica convenç en Joan Àlvarez per a que continuï un any més, que aquest sí que serà l'últim i que només haurà de fer el tres. També algun cinc. I algun quatre. A part de la torre, clar.
  • El conveni amb l'IMSERSO permet establir Torremolinos i Benidorm com destins fixos dels viatges de la colla, enmig del goig de les darreres noves fornades de castellers, que llacen les seves dentadures i pròtesis enlaire com a símbol de celebració.
  • Després d'instal·lar les trompetes de megafonia al pati, i puja les reixes fins als cinc metres, en Toru considera que ja ha arribat el moment de muntar les dutxes de gas.
  • En Juanca s'anima i renova les cartes, els polos dels cambres i fot els topos del rètol del bar encara més grossos i anuncia que està en tràmits per canviar el dia menys pensat l'oli de fregir les patates.
  • Tot i haver posat aixecador a assaig a la torre de nou amb folre i manilles, la tècnica considera que encara falten entre 16 i 17 persones més al pati per assajar-la en condicions. S'anuncia una potent campanya de reclutació. De cara a l'any vinent. O a l'altre.
  • L'Enricma torna a fer castells però ho deixa abans de Sant Jordi. Torna per l'Aniversari i se'n torna a anar a la tercera ronda, aquest cop per pixar. Pel Concurs millora la seva pròpia marca marxant i tornat un total de set vegades.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

i la gràcia?

El Cigaló ha dit...

Aquí.

Anònim ha dit...

hi ha president? qui és? xino? al folre continuen els mateixos? qui fa de portacrosses de dins al tres?

Anònim ha dit...

primer de tot felicitats! enhorabona!
però l'escrit fluix pel temps que has tingut per a tornar a escriure...

Anònim ha dit...

Sempre són benvinguts els comentaris del Cigaló. En aquest fons està be, però no el resultat, francament fluix. Espero que ningú pugui entendre que s'el titlla de nazi....

Anònim ha dit...

Nois, què voleu que us digui... ami m'ha encantat, un dels millors d'en Cigaló.

Anònim ha dit...

és millor caure en gràcia que anar de graciós,
és una etapa, quan s'ha estat bo, ha tingut un bon moment amb el pas del temps es perd, aleshores és millor plegar amb el cap ben alt que no pas anar-se arrossegant per aquests mons de déu...una mica com el xino...
cigaló, plega...descansa...

cigaló ha dit...

Igual és que no has entès res.
Que no sigui això.