dilluns, 1 de febrer del 2010

Prepareu les maletes (ara sí)

Sembla ser que la Federació Egípcia de Futbol s'ha posat en contacte amb en Carles Guanyabens per veure si és possible la participació dels Capgrossos en els actes de celebració de la victòria de la seva selecció a la Copa d'Àfrica.

Amb les experiències recents encara a la memòria, aquesta vegada s'han pres totes les mesures de seguretat per evitar un nou intent d'estafa i se li ha preguntat al contacte egipci (diverses vegades) si era un estafador i aquest ha dit (diverses vegades) que no. També se l'ha interrogat per saber per què s'ha de muntar tot amb tanta precipitació, i sembla ser que és que a aquest senyor està a punt de casar-se-li el fill i va súper liat.

Com que tota precaució és poca, s'ha demanat a un vocal de la junta que entrés a internet per investigar alguna cosa més, però lamentablement ara no sap sortir. Descansi en pau.

Ara que la junta té totes les garanties possibles ja és tot a punt per obrir la llista d'inscripcions. Cal portar el passaport, 50 euritus i el carnet de tonto. Regal sorpresa pels deu primers.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara Cigaló, m'has caigut baix.
El regal sorpresa no fa cap mena de gràcia.
"Emplumar es un castigo físico aplicado a la mujer para denigrarla públicamen...."
Una dona com jo, no t'ho pot permetre.

El Cigaló ha dit...

Està clar que un no pot refiar-se ni de la wikipèdia espanyola.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tarring_and_feathering

Anònim ha dit...

EEEEEEEEEEEEEI que tampoc anem a Crackòvia!!!! però supoos que no descartem Polònia ... oi?

Anònim ha dit...

ei cigaló i perquè no actuem a la Pirena?!!!!

Pep Parés