dijous, 14 de gener del 2010

Prou de silenci i eufemismes!

Té collons que en temps de webs, xats, mails, fòrums, messengers, facebooks, twitters, llistes de discussió, diaris digitals, blogs, llibres de visites, podcasts i les mil i una mandangues tecnològiques, en lloc aparegui rastre sobre la possible bomba de la temporada 2010.

Bé, sí, hi ha una petita referència geroglífica [sic], com si estiguessim encara en els temps de la Paca la Culona, dient sense dir, que ho entengui qui sap de què va i qui no que s'espabili, una mica de "tu ja m'entens" ara que tornem a tenir els trincos a la tele, com si no haguessin passat els anys per les nostres vides i els quartos per les seves.

La resta, per boca a boca i amb la boca petita, suposo que per que no salti la llebre.

 - Ei, t'has enterat?
 - Sí, que fort, eh?
 - A veure com sortirà..
 - A veure, a veure.

Però ja va sent hora de que algú parli alt i clar: els Capgrossos ens n'anem a Bellcaire. Ja em diràs tu, tanta tonteria per això. I ni tan sols aclareixen si d'Empordà o d'Urgell.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sol·lució jeroglífic: actuació a EGIPTE, polèmica servida, qui té dret a anar-hi, els que fa més anys que són a la colla, per sorteig, la canalla assegurada, els responsables també, els pares òbviament, ja tenim desavinenses segur, mentre tant fer bullir l'olla amb jocs de taula per distreure el personal.
Cigaló, espero que després de dissabte facis algun escrit amb cara i ulls, comences el 2010 tal com el vas acabar, fluix!
a venga, motiva't que és any de Concurs; gamma extra? per on comencem?
salut que diria aquell!

Anònim ha dit...

Doncs sembla que aniran a Bell Caire entre pocs i cap ... Bé, un altre dia els escollits coronaran les piramides!

Apa escollits, torneu a tocar de PEUS A TERRA!!! (igualment a Bellcaire no haurieu portat soca ...)

Anònim ha dit...

pel segon anònim : és trist que parlis dels "escollits" potser és que saps que si hi van 100 persones, hi aniran 100 persones necessàries per fer un castell i que s'ho hagin currat a l'assaig, pel que veig tu no ets d'aquests, ja ho saps, si vols tenir més opcions quan hi ha "numeros clausos", curra't-ho a l'assaig.
O és que creus que només eren els "escollits" els del tronc? Tu creus que hi haurien faltat gent tant conssagrada a la pinya i a la colla com en Serres,Aris, Joan Pont, Juan, Xevi Cots, Serracanta, Cuca, ...etc...
Noi pensat-ho bé i ajuda a la colla desde la pinya i no desde internet!
salut i visca els Capgrossos!