divendres, 20 de novembre del 2009

Thriller

Aquí a can Capgròs, ja se sap, sempre estem a l'última moda, i com ara toca Michael Jackson, nosaltres ens muntem el nostre Thriller particular ressuscitant amb nocturnitat i alevosia un espectacle que tal dia farà un any, per esgotament de la fòrmula, la va dinyar. A què collons venia a aquestes alçades tornar amb lo del Dones vs Homes?

Només per poder-nos flipar (tots plegats, elles i nosaltres, s'ha de reconèixer) amb una torre de sis íntegrament femenina i amb tot el tronc inventat la cosa va semblar la pena, però a partir d'aquí la cosa va degenerar en perfecta sintonia amb el dubtós gust de la posada en escena de les fèmines. He estat uns quants dies intentant refer-me de la imatge horrorosa i horrorífica de veure nenes de 7 anys convertides en anuncis vivents de Wonderbra i és possible que aquest malson m'empaiti la resta de la meva vida. En tot cas, si volen persistir, seria d'agrair que la propera vegada siguin més realistes i més d'una (i de dues i de tres i de quatre) en lloc d'estampar-se el pitram a la samarreta ho podria fer al pantalons. Cada cosa al seu lloc.

I els homes, doncs mira, amb la nostra festa de pijames particular, a la nostra edat! Si elles van demostrar que, encara que s'hi gastin calers, sense imaginació la cosa no tira, nosaltres demostràvem que sense calers ni imaginació ni gaires ganes, tampoc. Proposta: l'any que ve fem intercanvi de vestuaris, serà més agrait veure-les a elles amb pijama i nosaltres, només amb les seves samarretes, farem real aquell crit tan casteller del Pit i collons!


Ja ho diuen que això de les segones parts no són mai bones (bé, els The Police almenys van guanyar-hi quartos). Ara que hi penso, me n'adono que la Veci no ha sigut mai pubilla. Aneu preparant la banda i els tirants que s'olora a ressuscitat...

3 comentaris:

lluísma ha dit...

en tot cas, crec que l'entrada a plaça amb el pilar caminant al so del mític "las muñecas de famosa" va ser un altre moment impagable de l'actuació de les dones.

El Cigaló ha dit...

A propòsit, enhorabona per la festa final de temporada que vau muntar els "olímpics". Felicita de part meva també a en Tonet i a en Maymó.

Anònim ha dit...

Està bé criticar si quelcom no et plau, Cigaló. Ho has fet en gaire bé tots els posts. Però....tens alguna proposta???