dilluns, 6 de juliol del 2009

Dejà vu

Viure fora de Mataró fa un pèl complicat seguir el dia a dia de la colla. Pel vici de xerrar gairebé sempre amb els mateixos castellers, i normalment sobre collonades, és fàcil que s'escapin molts temes que no arriben mai a les converses a peu de plaça entre castell i castell, o entre prova i prova a l'assaig del divendres.

'Llegeix-te les actes', em va dir un dia el presi. 'Que friki', vaig pensar jo. Però amb el temps reconec que és una bona manera pels castellers de a pié d'enterar-se dela vidilla que hi ha més allà del que en el seu dia el cap de colla va batejar com l'oasi capgròs.

Tot aquest rollo per explicar que m'ha cridat l'atenció llegir a l'acta de maig una perla com aquesta: "Es demana a la botigueta, que no es facin comentaris negatius de la samarreta d’enguany". Jarl! Això és una invitació amb tota regla per fer justament el contrari!

No em posaré en si el disseny és lleig o és maco (menys encara després del cartell de l'aniversari d'aquest any). Original? Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Llegint a lamalla.net surt aquesta notícia: "Per divulgar els 20 anys dels Xicots de Vilafranca, la dissenyadora Mei Esteve ha fet un cartell on es pot veure una fletxa vermella en trajectòria ascendent, que vol representar l'evolució de la colla."

Osti, tú, ja l'estic visualitzant: la fletxa amunt, el nom de la colla en vertical, aquell color vermell tan xicoter... em recorda a alguna cosa i no sé què, potser al cartell de les Santes d'en Xavier Rosales? Ai pillines!

Posats a copiar, estaria millor copiar els castells de nou del G4 o les torres de vuit dels borinots o dels pastelerus (collonsssss). Ja fa dies que fa calor i començo a tenir picors estranyes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu si que ets una bona perla!!!
Tornes a deixar palès que no en tens ni puta idea de castells!

Unknown ha dit...

Ei nano, t'he de conèixer. Tens un estil escrivint que realment fa enveja. Enhorabona!

Per cert, hauras notat que el "no en tens ni puta idea de castells" és l'eslogan casteller de la colla. No pateixis. Jo tampoc en tinc ni puta idea de castells i visc la mar de bé.

Pit i amunt!