dijous, 10 de setembre del 2009

En portada

Fa poc la revista Castells ha renovat la seva imatge. No és que sigui un prodigi de disseny (segur que més d'una i més de dues revistes de colla li donen mil voltes), però almenys ja fa uns quants números que han deixat d'il·lustrar les seves portades amb fotos del pal viatge-final-de-curs: mira, aquí amb les meves amigues enfilades al monument als castells, aquí amb la colla ballant rotllo Melody (las-manos-hacia-arribaa), aquí amb uns amigatxos fent manetes... no sé fins a quin punt posar una foto d'en Charly pot ajudar a augmentar les vendes...
La qüestió és que amb els últims números van fent els seus pinitos i van provant coses diferents. La penúltima portada, per exemple, em va agradar força, era diferent però, en canvi, em recordava a alguna cosa:


A què, a què? Doncs sí, bingo, al final em va venir al cap:



Però he de reconèixer que els de la revista continuen investigant, millorant, canviant l'estil i amb el darrer número, han decidir deixar de banda les fotos d'actualitat i obrir una nova via amb fotos històriques, amb castellers d'altres temps:



1 comentari:

Anònim ha dit...

Una gran portada, tot un reconeixement a una gran trajectòria i a una feina molt ben feta.