dijous, 29 de gener del 2009

Més val tard que mai

Suposo que no dec ser l'únic a qui les festes de Nadal se li fan excessivament llargues i pesades, tenint en compte que al ja de per si extens calendari delimitat més o menys per les vacances escolars se li poden afegir ben bé les dues o tres setmanes anteriors de desfici comercial.

Però a can Capgrossos sembla ser ben al contrari: quan ja no queda rastre de l'enllumenat nadalenc, dels pessebres ni de la pandèmia de pares noel balconaires, encara hi ha qui es despenja amb maratons tevetresils i quintos nadalencs. Collona, a aquest pas començaran els assajos amb la visita del patge reial...

Ai, quines voltes dóna la vida! Sembla ser que aquells Capgrossos que tancàvem el segle XX un pas per davant estem, hores d'ara anem tres setmanes per darrera.

Canvi de tema (o no): molt interessant el mini-cicle de sopars-tertúlia, sembla ser que el primer va tenir bona acollida, tot i que el tema a debatre ja estava resolt de bell antuvi. Encara que el tema de no valorar el castells només carregats ja es comentava des de diversos àmbits, han estat els Minyons de Terrassa, per boca del seu representant a la Coordinadora, quin l'han llançat a la palestra de forma més o menys formal.

En tot cas, les reaccions dels malves després de només carregar el tres de nou amb folre i l'agulla van arxivar per sempre més, de forma taxativa i fulminant, la seva pròpia proposta.