dimarts, 16 de juny del 2009

Brots verds

Al final resultarà que lo de la teoria aquella de la pujança dels castells amb les crisis econòmiques serà justament al revés: fins que no ha arribat un mínima (misèrrima) notícia econòmica positiva, la disminució del nombre d'aturats, les colles no han tret els cartutxos de veritat a la plaça.
I no només això: és més, els castellers som els que estem contribuïnt a aquesta reducció de l'atur (i això sense tenir en compte la llegenda urbana (?) dels castellers a sou, que deuen ser com les meigas). Tenim la Coordinadora a tope, en plan Florentino Peréz: posem un gerent? Toma gerent! I un director mèdic? Toma director mèdic! I un responsable de dades? Toma responsable de dades! No ve d'aquí, això de la cervesa no entén de crisis. Mira-la ella, tan fotudeta que estava a finals de l'any passat i la xuleria serrana amb que se'ns destapa últimament.

Ei, i que no protesto, que d'entrada em sembla tot de puta mare, que ja era hora que algú es posés a currar de forma seriosa amb tots els temes pendents i futurs, i si al final la feina surt i els números quadren (que suposo ha hauran comptat que sí que surten!) doncs endavant les atxes! De moment tots els noms que surten són rotllo Cruz Verde (pels més jovenets: eficàcia provada).
I l'atur hagués baixat encara més si no fos perquè l'Elisabeth Carnicé s'ho munta de pluriempleo amb el TVist i el Quarts de Nou (ja només falta que els dissabtes li tornin a posar el Dolça Catalunya). Ja veus tu, a més a més treballadora, això és una dona i no la Ferrusola.

En tot cas, és millor que la Carnicé segueixi al Quarts de Nou. Algú m'havia comentat a l'assaig que aquest any la canviaven per la Mari Pau. Això sí que hagués estat la crisi definitiva.